Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MT Infinity Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Statie curatare CS 750
Brand
BeliMed CLEANSTATION CS 750
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cleanstation CS 750 - Spalator de mare capacitate, dezinfector si uscator pentru spitale, curatarea paturilor si bucatariilor tip cantina.

Produs de Belimed

Cleanstation CS 750 stabileste standarde de top in ceea ce priveste performanta, flexibilitatea, fiabilitatea si usurinta in utilizare, facand din masina noastra sistemul de alegere pentru manipularea fiabila a nevoilor dumneavoastra de spalare.

Dezvoltat in conformitate cu standarde stricte de calitate

Indiferent de scenariu - CSSD-uri, paturi, bucatarii de cantina sau industrie - CS 750 ofera un nivel ridicat de fiabilitate in fiecare aplicatie, deoarece CLEANSTATION a fost dezvoltat in conformitate cu cele mai recente linii directoare emise de Grupul de lucru pentru sistemele de decontaminare a cadrelor si a cosurilor (AK- BWA).

Eficienta pe tot parcursul procesului

Cu pana la zece cicluri pe ora, CS 750 ofera un randament excelent. Chiar si cu cicluri scurte de timp, obtineti o calitate remarcabila a curatarii, datorita instalatiilor sanitare sofisticate, unui sistem flexibil de rezervoare si a noului sistem de duze Clean Shuttle. Uscarea rapida si completa este asigurata de sistemul de uscare performant si de optiunea de pozitie inclinata pentru articolele de spalat.

Necesita putin spatiu, ofera o capacitate mare

CLEANSTATION CS 750 vine intr-o varietate de modele, astfel incat configuratii speciale pot fi potrivite cu exactitate cerintelor dumneavoastra. Acest lucru, plus designul compact al sistemului, va permite sa utilizati cat mai bine spatiul disponibil.

Inovatii pentru un consum redus de resurse

Datorita sistemului eficient de spalare si clatire al CS 750, consumul de apa pe ciclu este extrem de redus, iar faptul ca apa este reciclata inseamna ca este utilizata si mai putin din aceasta resursa pretioasa. Consumul de resurse si energie poate fi redus si mai mult prin reciclarea aerului evacuat.

Operare usoara

Un afisaj color, text simplu, cu ghidare clara a meniului - acesta este un avantaj al CP-TOP, conceptul uniform de functionare al tuturor sistemelor Belimed. Acesta este completat de afisajul brevetat, astfel incat progresul procesului si mesajele de avertizare sa fie vizibile chiar si din intreaga camera. Functionalitatea ridicata este, de asemenea, evidenta in sistemul de usi cu economie de spatiu al CS 750, care se deschide usor, sigur si rapid.

Paturi de spital si accesorii - Progres in managementul igienei

Spre deosebire de paturile de hotel, paturile de spital trebuie dezinfectate ca parte a procesului de spalare. CS 750 realizeaza acest lucru cu o fiabilitate deosebit de ridicata: procedura automata obtine rezultate mai bune in comparatie cu procedura manuala, in special in ceea ce priveste igiena, rentabilitatea si eficienta.

Siguranta la un nivel ridicat

Procese moderne de spalare pentru paturi de spital si accesorii
trebuie sa indeplineasca standardele in continua crestere. Unul dintre motive este ca sejururile in spital sunt din ce in ce mai scurte, iar altul este aparitia germenilor multi-rezistenti. In ceea ce priveste respectarea standardelor de igiena relevante, va puteti baza pe deplin pe CS 750. Puteti aplica proceduri validate si controla procesele functionale cu incredere si astfel puteti mentine un nivel de calitate constant. Repetabilitatea automata a procesului este un avantaj clar in comparatie cu procedura manuala.

Igiena perfecta pentru fiecare pacient

Prin indepartarea fiabila a contaminarii din fluidele corporale, praf si germeni - CS 750 va ofera procese optime de spalare pentru a realiza acest lucru si sporeste eficacitatea prin caracteristici tehnice de inalta calitate, cum ar fi un sistem inovator de duze care asigura ca solutia de decontaminare ajunge in mod eficient la fiecare parte a patului de spital.

Distribuit in Romania exclusiv de catre Medical Technologies Infinity

Tel: +40 330 11 30

e-mail: office@mt-intl.ro

web: www.mt-intl.ro
Din Gura in Gura